donderdag 23 juni 2011

Weckspul te koop:-)

picallilli circus in de pot(ten)!
De afgelopen weken waren we druk met de bestelling van 200 potjes. Het is toch een try out, en als dit lukt en loopt (en daar hebben we alle vertrouwen in!) dan komt er een groentesnijder die ons veel werk gaat besparen. Maar voor nu was het met de hand snijden. In totaal 10 kilo uien, meer dan 30 aubergines, 35 komkommers, stapels paprika's....en nog veel meer moois. Al dat moois maakten we lekker in de weckpan en nu is het afgeleverd en staat het in twee winkels! Bij:

Vishandel Schaap
Herenstraat 45 in Leiden

is onze Tjampoer from Til (een ambachtelijke atjar), Picallilli Circus (picallilli, de echte van vroeger!), Tuna dipping the juice (een nectarine en mais relish), Mediteranean sunshine (een pittige aubergine, sinaasappel en koriander chutney) en de Crunchy Fish Flavor (een pittige chili, pindakaas en knoflook combinatie saus) te krijgen.

Bij:

De Groentenboer
Herenstraat 44 in Leiden

kun je ook onze Picallilli circus krijgen en de meditenanean sunshine, maar ook de bright pickle banner (een visueel aantrekkelijke opstapeling van groenten in olijfolie en azijn met knoflook en een piripiripepertje) en de Green Jungle Sandwich Pickle (een combinatie van komkommer, ui en paprika ingemaakt in azijn met venkel en nog wat kruiden, vrolijkt iedere boterham met kaas op!).

Wij hebben enorm veel plezier gehad aan het maken ervan. Het ermee op pad gaan is ook nog eens leuk. Dus binnenkort gaan we ook met onze wijnjam en andere lekkere spulletjes op pad. We gaan laten proeven en kijken wie er nog meer interesse heeft. Maar nu eerst: bubbels op deze eerste try out! En hulde aan deze kleine ondernemers die het willen proberen met ons!

Harm weckt!

Tjampoer from Til

Tuna dipping the juice



picallilli circus nog in de pan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten