maandag 27 juni 2011

onze flyer


We staan bij de Groentenman in Leiden en bij Vishandel Schaap, en gesterkt door dat succes gaan we de komende weken proevertijtjes organiseren en langs bij diverse kaas-, groenten-, wijn- (met onze wijnjam en "bubbly business" champganejam)zaken en bij restaurants. Dan moet je wel een flyer hebben. Vonden wij. Met wat fotootjes erbij is dit de tekst geworden die nu in ieder geval al in Leiden hangt. Wat vinden jullie ervan? Suggesties? Wij houden ons warm aanbevolen. 

Professionele picallillymakers! Smakelijke chutneyshakers! Warmhartige weckers! Daadkrachtige Dromers met passie voor wecken die werken aan een inmaakbedrijfje! Dat is wie Harm en Margo zijn.

Met onze passie voor wecken willen we bijdragen aan duurzaam omgaan met eten. Dat duurzaam bestaat niet alleen in een voorkeur voor biologische ingrediënten maar ook in het gebruiken van groenten en fruit die anders weggegooid zouden worden, omdat ze niet “mooi” genoeg zijn voor in de supermarktschappen. Deze “kneusjes” zijn de gelukkige helden van onze chutneys, relishes en andere weckwonderen. Die net dat extra geven aan boerenkool. Nasi. Vis. tagines. Hartige taarten. Friet. Of wat dan ook.

Dat onze potjes nu in deze winkels te krijgen zijn, is voor ons nieuws. Spannend. En GROOTS. Het is de overgang van een hobby naar het waarmaken van een droom: een klein, eigen bedrijfje in weckproducten die de echte smaken van vroeger met de smaken van nu combineren. En waar we deels van kunnen bestaan.

Wecken is mixen. Mengen. Koken. Proeven. Proberen. Al onze potjes zijn ambachtelijk gemaakt volgens beproefde recepten. Met veel liefde, passie en steeds groeiende vaardigheid. De smaken kunnen iets variëren. Ons assortiment varieert met de seizoenen. Mist u iets in smaak of ingrediënt? Laat het ons weten! Heeft u een herinnering aan een ingemaakt product van vroeger dat u graag weer eens zou willen eten? Misschien kunnen wij het voor u maken! Heeft u genoten? Laat het ons weten! 

U laten genieten is ons genoegen.

Twitter: @pninthep
Tel: 06-52302665

Geen opmerkingen:

Een reactie posten