zaterdag 23 juli 2011

Grans Jean

Op de Bankstraat in Den Haag zit een culinair paradijs. Het heet GransJean. En het is een walhalla voor de zintuigen. Propvol met lekkers: wijnen, kazen, vleeswaren (heeft u al kennisgemaakt met hertensalami?) bonbons, exclusieve toastjes....Als het maar lekker is, dan staat het er.

Daarom zijn wij enorm trots dat ook onze producten er gaan staan! Want de Picallilli circus viel in de goede aarde. Evenals de Mediterranean Sunshine, de Bright Pickle Banner en de Route du Soleil Vanille. Vanochtend heeft het enthousiaste team van de winkel geproefd en meteen besloten ze dat deze producten vanaf woensdag te verkrijgen zijn bij hen.

Een keer in onze keuken gekomen, bleek de kleurenprinter de geest te hebben gegeven. BALEN! Want zonder kleurenprinter geen etiketten en zonder etiketten geen productie. We hebben meteen een nieuwe besteld en de oude zijn we met hamer, beitel, schroevendraaier en een mengeling van liefdevolle woorden en robuuste dreigementen de laatste etiketten voor deze levering aan het uit laten printen. Want afspraak is afspraak en leveren zullen we! Want om een rijke weckproductie nou door een kleurenprinter te laten kelen...dat gaan wij niet laten gebeuren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten